skip to Main Content

Plačilo

V spletni trgovini Prorino.si vam nudimo naslednje možnosti plačila naročenih izdelkov:

  • plačilo po povzetju (ob prevzemu naročila)
  • plačilo s kreditnimi karticami preko sistema PayPal (Visa, MasterCard, AmericanExpress)
  • plačilo preko sistema Valu (Moneta Telekom)
  • plačilo na naš bančni račun (TRR)

Podatki za plačilo na naš bančni račun:

Boris Korošec s.p.,
Ulica mesta Grevenbroich 9, 3000 Celje

Številka računa: SI56 0400 1004 9009 433 pri Novi KBM
Koda namena: GDSV
BIC banke prejemnika: KBMASI2X
Referenca: 00 + številka naročila (lahko tudi trenutni datum)

Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na 041 337-793 ali na info@prorino.si


Dostava

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Večji del naročil, ki so ob delavnikih oddana do 15. ure, odpošljemo še isti dan.

Blago, ki ga boste naročili v naši spletni trgovini, bo dostavljeno preko Pošte Slovenije in ga boste lahko (običajno že naslednji delovni dan) prevzeli ob dostavi na dom oziroma na podlagi poštnega obvestila v svoji poslovalnici Pošte.

Dostava na paketomat Pošte Slovenije

Če želite, da vam naročilo dostavijo v paketomat Pošte Slovenije, potem v postopku naročanja kliknite ikono in nato iz modularnega menija izberite želen paketomat ter potrdite izbiro. V tem primeru je potrebno vpisati tudi telefonsko številko, kamor boste prejeli SMS sporočilo o prispeli pošiljki. Storitev PS paketomat je na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Dostava na Pošto (poštno ležeče) ali na bencinski servis Petrol

Če želite, da vas naročilo čaka v izbrani poslovalnici Pošte Slovenije ali na izbranem bencinskem servisu Petrol, potem v postopku naročanja kliknite ikono in nato iz modularnega menija izberite želeno loakcijo ter potrdite izbiro. Obvestilo o prispeli pošiljki boste prejeli na svoj elektronski naslov, prevzamete pa jo lahko v delovnem času poslovalnice.

Osebni prevzem naročila

Če želite naročeno prevzeti osebno v naši poslovalnici v Celju, potem v postopku naročanja kliknite ikono in nato iz modularnega menija izberite osebni prevzem v trgovini  ter potrdite izbiro. Pred obiskom nas pokličite na 041 337-793.

Kako bo naročilo zapakirano?

Naročeno blago bo zapakirano v standardno embalažo Pošte Slovenije oziroma v običajno kartonasto embalažo. Kot pošiljatelj bo navedeno naše podjetje za trgovino in video storitve in ne naša spletna trgovina Prorino.si. To pomeni, da iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini. Pošiljke iz naše spletne trgovine se v ničemer ne razlikujejo od ostalih običajnih poštnih pošiljk.

Stroški dostave

Za svoje naročilo boste vedno plačali samo toliko, kot bo navedeno v izračunu vašega spletnega naročila.

Za vsa naročila je potrebno ob prevzemu poravnati stroške dostave, ki znašajo 2,90 € in bodo v postopku naročanja tudi prikazani v izračunu vašega spletnega naročila.

Opomba: Pošta vam ne sme zaračunati provizije za odkupno poslovanje (pogodba od 01. 02. 2011 dalje).

Niste prejeli vašega naročila?

Če menite, da vaše naročilo zamuja vas prosimo, da nas nemudoma obvestite preko elektronske pošte na naslov info@prorino.si ali na telefonsko številko 041 337-793.

Na navedenih telefonskih številkah smo vam z veseljem na voljo tudi za morebitna ostala vprašanja v zvezi z nakupovanjem v naši spletni trgovini.

Pogosta vprašanja

Na pošti ne najdejo moje pošiljke, ki je bila naročena kot POŠTNO LEŽEČA.
Nekatere manjše poslovalnice Pošte Slovenije ne poslujejo s poštno ležečimi pošiljkami. V teh primerih je potrebno takšno pošiljko prevzeti na centralni pošti. Zato je pomembno, da ob prevzemu takšne pošiljke na svoji enoti Pošte poudarite, da gre za POŠTNO LEŽEČO pošiljko (paket ali pismo), saj bodo poštni uslužbenci tako natančno vedeli, kje naj iščejo vašo pošiljko, oziroma vas bodo napotili na drugo ustrezno enoto Pošte.

Je mogoče izbrati čas dostave?
Žal časa dostave še ni mogoče izbrati. V tem primeru izberite katerega od načinov dostave, ki vam omogočajo, da sami prevzamete naročilo v času, ki vam najbolj ustreza.

Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na 041 337-793 ali na info@prorino.si

Back To Top